חברת נזיד הוקמה בשנת 2011 והינה חברת שירותי ההסעדה מהבולטות והחשובות בתחומה.
אנו מבשלים מדי יום ארוחות חמות לאלפי תלמידים בבתי ספר וגני ילדים ברחבי המדינה ומספקים שירותי הסעדה לחברות וארגונים מהגדולים במשק הישראלי.
בנוסף החברה הינה ספק מאושר ופעיל של משרד הביטחון וכן של משרד החינוך.
האוכל שלנו טעים ובריא ומבושל במגוון רחב של סגנונות, טעמים ואפשרויות בישול והגשה: בשל-הגש, בשל-צנן ובשל-הקפא בהתאם לדרישת הלקוח.
באיכות בלתי מתפשרת ובסטנדרטים בינלאומיים מוקפדים, אנו עושים הכל כדי לספק את צרכיהם הספציפיים של לקוחותינו ומתאימים כל מנה לרצונות הלקוח.
האוכל שלנו מבושל יום יום ומוגש טרי, תוך בחירה קפדנית של חומרי הגלם, שימוש בשמן קנולה בלבד, תבלינים טהורים וצמחי תבלין, ללא אבקות ורטבים תעשייתיים ומבוקר מתחילתו ועד למוצר הסופי בבקרת איכות קפדנית בליווי של טכנולוגית מזון.
לחברה קיימים מטבחים בשני אתרים: האחד ממוקם בפארק תעשיות עידן הנגב ונבנה על שטח של כ 4000 מ"ר וכולל רצפת ייצור של 2500 מ"ר.
השני ממוקם בטייבה וכולל רצפת ייצור של 1,700 מ"ר.
המפעלים מאובזרים בשיא הטכנולוגיה הקיימת היום בתחום ומתנהלים על פי תהליכי ייצור מוקפדים ומבוקרים.
החברה מחזיקה בתקני:
ISO 9001
Haccp
היתר לסימון GMP.
למפעלים תעודות כשרות מאת הרבנות הראשית לישראל עבור שני המטבחים אותם היא מפעילה וכן אישור על בישול ישראל.
אנו בנזיד מאמינים כי הניסיון עושה את ההבדל. הצוות שלנו מונה בעלי תפקידים עם ניסיון עשיר בתחום ההסעדה ותעשיית המזון:
- אברהים נסאסרה - מייסד ומנכ"ל חברת נזיד.
- אלון ארליך - שף ראשי סוג 5, בעל 28 שנות ניסיון בבישול עבור אירועים, קייטרינג ומוסדות.
- תמר בן יאיר- סמנכ"ל איכות, פיתוח וקשרי לקוחות, דיאטנית קלינית, בעלת 17 שנות ניסיון בליווי מטבחים מוסדיים ובניית תפריטים.
- עמית אייזנברג – טכנולוגית מזון בעלת ניסיון עשיר בבקרות האיכות במטבחים תעשייתיים.
- אימאן אלעטאונה - מנהלת משאבי אנוש בעלת ניסיון תעסוקתי של 7 שנים בקידום תעסוקה בחברה הבדואית.
כחברה המספקת מדי יום מזון חם לתלמידים ולמפעלים. אנו מקפידים שהאוכל יהיה מגוון, איכותי, טרי, טעים וחם תוך התייחסות לטעמים המיוחדים של המטבח האותנטי ואנו עושים את כל הנדרש בכדי להתאים את המנה לכל לקוח.
כי רק כשמבשלים מהלב, אנשים מרגישים בבית.