08-9109916 08-9109916 0
החזון
נזיד אודות נזיד

אודות נזיד

שורש-פטרוזיליה שורש-פטרוזיליה
כשרות

לנזיד תעודת כשרות של הרבנות האזורית בני שמעון. לתעודת הכשרות לחץ כאן.

חזון

נזיד היא חברה לייצור מזון אשר שמה לה למטרה להפוך את האוכל הבריא לנגיש במגוון שיטות בישול ואחסון. וכן, להוביל שינוי בחברה הערבית-בדואית בנגב, כמיזם  חברתי עסקי המקדם העסקת נשים ערביות-בדואיות במטרה לשלבן במעגל העבודה ולאפשר להן לפתח עצמאות אישית וכלכלית.

נזיד מספקת ארוחות חמות לילדים בבתי ספר וגנים, לחברות מובילות בתעשייה וללקוחות פרטיים.

אוכל שעושה טוב לנשמה!

אנו מקפידים שהאוכל יהיה מגוון, איכותי, טרי, טעים וחם תוך התייחסות לטעמים המיוחדים של המטבח הערבי-בדואי. אנו עושים הכל כדי להתאים את המנה לכל לקוח.

נזיד הוקמה בשנת 2011 על ידי מר אברהים נסאסרה, במפעל קטן ברהט. בשנת 2019 עבר המפעל לפארק התעסוקה עידן הנגב.

  2011 2019
מספר נשים ערביות-בדואיות עובדות 4 100
כמות מנות מיוצרות ליום 300 20,000
גודל מפעל במ"ר 800 3,000


המפעל החדש מאובזר בשיא הטכנולוגיה הקיימת כיום בעולם, רישיונות ותקנים מחמירים ותהליכי ייצור מוקפדים ומבוקרים. כל המזון המוכן בו אינו מכיל חומרים משמרים כלל.

דרכי פעולה

  • הקפדה על סטנדרטים גבוהים בכל תהליך הייצור.
  • בחירה קפדנית של חומרי גלם ותבלינים טהורים, ללא חומרים משמרים.
  • פיתוח מנות חדשות בטכנולוגיות ייחודיות, מתכונים ומוצרים חדשים, מגוונים, טעימים ובריאים.
  • יצירת סביבת עבודה המותאמת לאופי הנשים הערביות-בדואיות המאפשרת להן לצאת לעבודה ולשפר את מצבן הכלכלי.

 

אנחנו בנזיד מאמינים כי הניסיון עושה את ההבדל. הצוות שלנו מונה בעלי תפקידים עם ניסיון עשיר בתחום ההסעדה:

  • שי עמירה – מנכ"ל החברה בעל למעלה מ-20 שנות ניסיון בניהול מטבחים, אירועים וקייטרינג.
  • רועי מורד- שף בכיר. בעל 22 שנות ניסיון בבישול עבור אירועים, קייטרינג ומוסדות.
  • תמר בן יאיר- דיאטנית קלינית, סמנכ"ל, בעלת 10 שנות ניסיון בליווי מטבחים מוסדיים ובניית תפריטים.
  • רנא אלטורי- מנהלת ייצור. בעלת 5 שנות ניסיון בייצור במטבחים מוסדיים.

כמו כן את הקייטרינג מלווים מיטב השפים בייעוץ, ליווי ופיתוח מתכונים.

ובעלי תפקידים עם ניסיון בתחומים נוספים:

  • חן טביבי – סמנכ"ל כספים ומנהלת משאבי אנוש
  • עדי בן שלום – סמנכ"ל פיתוח עסקי ושיווק
  • אילנית לוי – מנהלת משרד
  • יענקי וינברג – מנהל תפעול

כחברה המספקת מדי יום מזון חם לתלמידים, מפעלים ואירועים פרטיים אנו מקפידים שהאוכל יהיה מגוון, איכותי, טרי, טעים וחם תוך התייחסות לטעמים המיוחדים של המטבח הבדואי ואנו עושים כל הנדרש כדי להתאים את המנה לכל לקוח.

כי רק כשמבשלים מהלב מרגישים בבית!